Vampire Academy

queen tatiana Pictures, Images and Photos

onsdag 5 januari 2011

First step 2 forever: My story - Justin Bieber

Hej! It's Clara speaking :)
Det här är min favorit bok så jag tänkte lite om den!
Den här boken har Justin Bieber skrivit själv. Han berättar i den här boken sin egen historia - om hur allt började. Man får också veta lite mer om hur hans liv var innan han blev upptäckt.
Den här boken är så himla intressant,om du inte har läst den,har du missat något!
Det finns också massa backstage-bilder. Och massa annat!
Det här är bara början för Justin,och han kommer gå långt. Jag är en äkta Belieber,och jag kommer finnas där för att stötta honom till slutet. Jag svär på min mobils liv. Det kanske låter töntigt,men jag släpper ALDRIG min mobil. Heheeh xD
Jag rekommenderar den här boken till alla Justin Bieber fans,och typ alla personer som gillar honom minsta lilla,för den är jättebra och rörande.
Tänkte ge den betyg också,fast Clara Style!
Betyg: HÖGSTA POÄNG AV ALLT I HELA RYMDEN! Beat that :p
PEACE //Clara :)
¨
p.s!
Betoning på ''lite om den!'' i början...

The Sisterhood Of The Traveling Pants 2


De fyra bästisarna från Systrar i Jeans" är tillbaka. De har precis blivit klara med sitt första år på Collage och står inför en fullspäckad sommar. Bridget (Blake Lively) reser till Turkiet för att delta i en arkeologisk utgrävning, medan Carmen (America Ferrera) ger sig in i ett hektiskt men kreativt sommarteater-projekt i Vermont. Lena (Alexis Bledel) kastas mellan en ny förälskelse och gamla hjärtekrossare på designskolan i Rhode Island. Och i New York bestämmer sig Tibby (Amber Tamblyn) för att ta ett stort steg i sitt förhållande med Brian.

Skratt, tårar, romanser och det där alldeles speciella jeansparet som för tjejerna samman trots att de är långt ifrån varandra - allt sitter på plats i den här upplyftande uppföljaren som bygger på Ann Brashares bästsäljare!
Min kommentar: Filmen är som en blandning av andra och tredje boken (om jag kommer ihåg det rätt). Det är sorgligt när Lenas farfar dör. Och det är där hon träffar Kostos (Michael Rady) igen efter att ha gjort slut med honom. när dom står och pratar kommer en tjej fram till honom och han presenterar henne som hans fru Melia. Vilken chock det måste ha varit för Lena att få det rakt "in the face" om man så säger.
Vad nervös Lena verkade när hon så att Leo (Jesse Williams) skulle vara deras modell i hennes konstkurs. Jag kan verkligen inte fatta att dom kunde göra det! (Tibby&Brian)
Vad jobbigt för Tibby att få massa telefonsamtal från Brian ((Leonardo Nam) för att typ säga förlåt till Tibby)
En sak gör man bara inte, att fråga ex:et om man får dejta den man var ihop med heller (som Effie (Lenas lillasyster) gjorde), eller att typ försätter någon att göra en Audition (i de här fallet teateraudition) fast man själv inte vill (Det gjorde Ian mot Carmen(så hon fick spela Perdita i pjäsen)).
Mitt betyg: WWWW
Claras kommentar: Den var asbra,men alltså allvarligt...ett par brallor? Hhh...

Utvald - P.C Cast & Kristin Cast

Vem kan man lita på i Nattens Hus?
Mellan Zoey och hennes mentor Neferet råder ett psykkrig där Neferet manipulerar Zoeys vänner att vända sig emt henne. Det enda Zoey kan anförtro sig åt är lustigt nog hennes ärkefiende Afrodite(också känd som "haggan från helvetet").
Och vad har hänt med Stevie Rae? Hon dog, men är inte död. Men hon är inte en cool odöd, inte en vampyr, utam mer en äckelzombie. Vad är hon egentligen- en Vampyrzombie?

Välkommen till Zoey Redbirds värld! Den är väldigt lik våran egen vardag- man kan bli kär, plugga, fika med kompisarna eller ha en nördkväll med Star Wars-filmer.
Men det är också en värld där vampyrer lever helt öppet och fruktansvärda saker lockas upp ur underjorden. En värld med mycket magi, kärlek och död!

Min kommentar: Jag tyckte den var lite äcklig (det handlar om 6) när jag hade kommit över halva boken.
Nolan förtjänade verkligen inte att bli (dödad) . Inte Loren heller (Även om han utnyttjade Zoey för att få fram vad hon vet om "odöda döda"). Slutet är ju hemskt för att(alla hennes vänner överger henne).
Även om den var äcklig är den läsvärd för den har ganska mycket spänning.
Betyg: WWWW