Vampire Academy

queen tatiana Pictures, Images and Photos

fredag 25 februari 2011

Audrey - Robin Benway

Hejsan svejsan!
Jag har inte skrivit här på ett tag,så jag tänkte att jag skulle göra det nu,för jag läste precis ut en bok,och den heter Audrey och är skriven av Robin Benway. Hur som helst.
''När Audrey Cuttler bryter upp från sin egotrippade pojkvän Evan,sångaren i The Do-Gooders,har hon ingen aning om vilka konsekvenser det får.
Efter uppbrottet skriver Evan av sig sin sorg i en låt. En låt som otippat klättrar upp på landets alla topplistor och blir en megahit. Och Audrey är plötsligt berömd! Ofrivilligt.
Fans invaderar hennes skola,reportrar ringer ner hennes telefon för att få en intervju, Paparazzi lurar i buskarna och på nätet dokumenteras varje steg hon tar.
Följ Audrey på hennes berg-och dalbaneliknande resa,kantade av feta rubriker och skandaler,vild lycka och värsta olyckan. Och missa inte när hon konfronterar sitt ex på MTV - samt tar chansen att visa världen vem hon egentligen är...''. Så står det på baksidan av boken.
Om jag ska säga min egen beskrivning av boken,får ni läsa detta:
''När Audrey gör slut med sin egoistiska pojkvän Evan,som är sångare i ett sunkigt band,skriver han en låt om deras ''breakup''. Den låten och bandet blir helt plötsligt världsberömda - och det blir Audrey också. När hon får chansen att vara med i en live-sänd intervju på MTV med Evans band,så tar hon chansen att bevisa att Evan och hon inte hatar varandra,och att hon inte är ett otroget svin som hon framstår att vara...''. Hehe,det var min version det! Men du måste läsa boken för att fatta ^^
Hur som helst,den här boken är skitbra! Den är rolig och dramatisk på samma gång,och jättespännande. Om du inte läser den,blir jag väldigt,VÄLDIGT,besviken på dig. :)
Mitt betyg: 5 av 5. Helt klart.
Läs den!
Peace out //Clara:)