Vampire Academy

queen tatiana Pictures, Images and Photos

fredag 28 januari 2011

Isprinsessan, Amerikanska utgåvan (2005)

Casey är en smart tjej som alltid får MVG på sina fysikprov. Som uppgift till sin ansökning till Harvard vill hennes lärare att hon ska göra ett passionerat och personligt arbete. Casey bestämmer sig att arbetet ska handla om konståkning och hur konståkare använder fysiken. Casey anmäler sig till en kurs i konståkning och upptäcker att hon inte bara gillar att åka skridskor, hon är dessutom bra. Hon klarar juniortestet vilket gör att hon kan tävla i de större tävlingarna. Men då Gen, en annan skicklig konståkare, och hennes mamma är med i samma tävling blir det problem för Casey. Dessutom märker Caseys mamma att hennes betyg sjunker liksom chanserna att komma in på Harvard. Och så är det ju den söta Teddy...

Filmen är regisserade av Tim Fywell och är en amrikansk film.  I huvudrollerna: Michelle Trachtenberg, Joan Cusack, Kim Cattrall m.fl.
Filmen var riktigt bra även om jag inte riktigt såg hela filmen (den gick nämligen på Disney Channel). När jag såg den blev jag lite inspirerad att börja konståka. Men det är ju nästan en annan sak. Michelle Trachenberg spelade huvudrollen Casey väldigt bra. 
Betyg: definitivt en fyra!