Vampire Academy

queen tatiana Pictures, Images and Photos

lördag 8 januari 2011

Svart Ängel - PC Cast & Kristin Cast

Dom tidigare böckerna i serien:
1. Vampyrens märke
2.Sveket
3.Utvald

Det här är del 4 i House Of Night!
Livet suger verkligen! Förra veckan hade Zoey tre pojkvänner (Loren, Erik och Heath) , ett gäng väldigt goda vänner och ett rent samvete. Nu har hon bara en katt kvar!
På plussidan finns att iskalla Afrodite har börjat tina upp, att Stevie Rae är tillbaka (på sätt och vis) och att det börjar en ny elev på skolan, James Stark.
Men riktigt stora saker är på gång: skolans rektor, Neferet, träffar en ny man som passar henne perfekt.
Han inte bara är gränslöst vacker, han är också gränslöst ond. Och hans barn är riktiga monster.
Se upp Zoey!
Välkommen till Zoey Redbirds värld! Den är väldigt lik våran egen vardag- man kan bli kär, plugga, fika med kompisarna eller ha en nördkväll med Star Wars-filmer.
Men det är också en värld där vampyrer lever helt öppet och fruktansvärda saker lockas upp ur underjorden. En värld med mycket magi, kärlek och död!

Min Kommentar: Det som står på baksidan är på ett sätt felbenämt för Neferet träffar inte riktigt en man (och hans barn är inte ens mänskliga!) . Det bästa med boken var att hennes kompisar kom tillbaka efter det att hon berättade hela sanningen för dom. Det var synd om James Stark för att han dog (I Zoeys närvaro i sporthallen.Han berättade för Zoey att han var farlig oxå, på ett vis som är svårt att förklara.) och innan han dog kysstes dom.
Som dom (Zoey och hennes vänner) anade var Neferet ond som gick över till Kalonas sida och övergav Nyx's sida. Men Zoey kommer nog alltid att stå på Nyx's sida vad som än händer.
Boken är verkligen läsvärd! I jänfört med Twilight-böckerna har den här boken verkligen mer spänning än kärlek. Det handlar om gott mot ond helt enkelt men på vampyrvis med massa magi och död
Mitt betyg: WWWW