Vampire Academy

queen tatiana Pictures, Images and Photos

söndag 16 januari 2011

Jagad - P C Cast & Kristin Cast

Kalona som ser ut som en överjordiskt vacker ängel med sina svarta vingar, lyckas trollbinda nästan alla i Nattens Hus. Det är svårt att tro att någon som är så vacker kan vara så ond!
Zoey blir också fascinerad men lyckas tillsammans med sina vänner fly från skolan och söka skydd hos de röda vampyrerna i tunnlarna under Tulsa.
Men Kalona och Neferet tänker inte låta henne komma undan, även om de har olika skäl att leta efter henne: Kalona vill vara tillsammans med Zoey - Neferet vill döda henne.

Välkommen till Zoey Redbirds värld! Den är väldigt lik våran egen vardag- man kan bli kär, plugga, fika med kompisarna eller ha en nördkväll med Star Wars-filmer.
Men det är också en värld där vampyrer lever helt öppet och fruktansvärda saker lockas upp ur underjorden. En värld med mycket magi, kärlek och död!
 Wilma: House Of Night fortsätter i femte delen om Zoey. Hon och hennes vänner var tvungna att fly från Nattens Hus, Neferet och Kalona för allt kommer aldrig bli som förr. Neferet har vänt sin gudinna Nyx och väljer den onda sidan, Kalona. Men det blir värre för Kalona har nämligen korphärmare, ännu en anledning till att inte vilja stanna kvar på Nattens Hus.
Stevie Rae är skada av en pil och måste ha läkarvård, Men det är farligt att vara ovanjord nu så vem rädda henne?
Vad handlar dikterna som Kramisha skriver om?
Vad händer med vampyren James Stark?
Allt det och mycket mer får du reda på i den här boken!