Vampire Academy

queen tatiana Pictures, Images and Photos

söndag 9 januari 2011

Moulin Rouge

En passionerad poet faller för en förtrollande vacker kurtisan i denna exotiska kärleksmusikal av den fantasifulla och visionäre regissören Baz Luhrmann (Romeo+Julia och Strictly Ballroom). Stjärnorna Nicole Kidman och Ewan McGregor är fantastiska rolltolkningar och tar dig med på en fasinerande och romantisk resa i en häpnadsväckande och sensuell värld på nattklubben Moulin Rouge i Paris. Filmen är hypnotiserande, full med sprudlande underhållning och massor av moderna hits som gör Moulin Rouge till en upplevelse som du sent kommer glömma!

Clara: Den här filmen är fantastisk! Det är faktiskt min favorit film. Jag rekommenderar den till alla som vill se en vacker film om förbjuden kärlek. Så,TITTA PÅ DEN! :]
Wilma: Filmen var bra! Musiken som gjorde filmen till en musikal gjorde filmen bättre! Allt som allt får den en fyra 

Systrar i Jeans, Andra Sommarn - Ann Brashares


Ett år har gått och sommarn står för dörren. Vänskapsbanden mellan de fyra tjejerna från Bethesda är starkare än någonsin.
Carmen blir skitförbannad när hennes mamma börjar dejta och "lånar" Jeansen.
Bee söker sanningen om sin mamma och reser till Alabama, Billy och minnerna.
Tibby börjar på film-college och tvingas göra klart för sig vilka hennes verkliga vänner är.
Lena inser att känslorna för Kostos inte på långa vägar har svalnat. Men ryktet säger att han har en ny tjej...

Wilma: Den här är den andra boken i serien "Systrar I Jeans". Jag tycker att första boken är bättre än den andra för att i den andra händer det mer typ, med Lena och Bridget; Carmen och Tibby.
(Lena har gjort slut med Kostos för hon trodde det skulle bli att hon inte skulle tänka på honom så mycket, men det blev inte så.
Bridget åker till Alabama för att hälsa på sin mormor. och samtidigt får hon lära sig mer om sin mamma, Marly.)
Carmen är hemma och jobbar som barnvakt hos en familj. Hon blir så himla arg när hennes mamma typ "lånar" jeansen när hon (ska på dejt med David.)
Tibby åker på filmcollege. (Där får hon 2 vänner Alex och Maura). När hon visar en film för alla blir hennes mamma ledsen och hon måste göra klart för sig om vilka hennes vänner är på riktigt