Vampire Academy

queen tatiana Pictures, Images and Photos

onsdag 5 januari 2011

The Sisterhood Of The Traveling Pants 2


De fyra bästisarna från Systrar i Jeans" är tillbaka. De har precis blivit klara med sitt första år på Collage och står inför en fullspäckad sommar. Bridget (Blake Lively) reser till Turkiet för att delta i en arkeologisk utgrävning, medan Carmen (America Ferrera) ger sig in i ett hektiskt men kreativt sommarteater-projekt i Vermont. Lena (Alexis Bledel) kastas mellan en ny förälskelse och gamla hjärtekrossare på designskolan i Rhode Island. Och i New York bestämmer sig Tibby (Amber Tamblyn) för att ta ett stort steg i sitt förhållande med Brian.

Skratt, tårar, romanser och det där alldeles speciella jeansparet som för tjejerna samman trots att de är långt ifrån varandra - allt sitter på plats i den här upplyftande uppföljaren som bygger på Ann Brashares bästsäljare!
Min kommentar: Filmen är som en blandning av andra och tredje boken (om jag kommer ihåg det rätt). Det är sorgligt när Lenas farfar dör. Och det är där hon träffar Kostos (Michael Rady) igen efter att ha gjort slut med honom. när dom står och pratar kommer en tjej fram till honom och han presenterar henne som hans fru Melia. Vilken chock det måste ha varit för Lena att få det rakt "in the face" om man så säger.
Vad nervös Lena verkade när hon så att Leo (Jesse Williams) skulle vara deras modell i hennes konstkurs. Jag kan verkligen inte fatta att dom kunde göra det! (Tibby&Brian)
Vad jobbigt för Tibby att få massa telefonsamtal från Brian ((Leonardo Nam) för att typ säga förlåt till Tibby)
En sak gör man bara inte, att fråga ex:et om man får dejta den man var ihop med heller (som Effie (Lenas lillasyster) gjorde), eller att typ försätter någon att göra en Audition (i de här fallet teateraudition) fast man själv inte vill (Det gjorde Ian mot Carmen(så hon fick spela Perdita i pjäsen)).
Mitt betyg: WWWW
Claras kommentar: Den var asbra,men alltså allvarligt...ett par brallor? Hhh...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Har du en bok du vill att vi ska recensera? Eller vill du skriva om vad du tycker om boken? Kommentera på bara! :) OBS! OM DU VILL TIPSA MIG (WILMA) SÅ KLICKA IN PÅ MIN FRÅGESIDA IST! :)